Logo Logo
Blok s noži Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 5 ks
Blok s noži Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 5 ks
Krátky popis Ve slevě produkt Blok s noži Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 5 ks od výrobce Zwilling u nás najdete téměř zadarmo od 9740 Kč
Obvyklá cena
  • 9740
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 8595228520871
Hodnocení
Zdeněk Pohlreich: „Kvalitní kuchyňské nože - pro někoho trend, pro mě životní nezbytnost Ocel ze solingenu, dokonalé vyvážení, zpracování od mistrů řemesla - to je exkluzivní sada Zwilling Professional "S" obsahující všechny nože, které k vaření potřebujete, včetně ocílky na broušení nožů  ”    Blok s noži Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 5 ks Exkluzivní set kuchyňských nožů od Zwilling JA Henckels obsahuje: blok na nože z odolného bambusového dřeva, špikovací, plátkovací, kuchařský a chlebový nůž a ocílku na broušení nožůblok na nože z bambusového dřeva (na uložení 4 ks nožů, ocílky a kuchyňských nůžek)špikovací nůž, 10 cmplátkovací nůž, 16 cmkuchařský nůž, 20 cmnůž na chléb, 20 cm (vroubkované ostří)ocílka na broušení nožů, 23 cm ​Řada nožů Professional "S" Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional "S" Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečnáspeciální směs nerezové oceli vyráběná exkluzivně pro Zwilling JA HenckelsSigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)Friodur® - tvrzení mrazem pro dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovujeruční doostření a leštění, kontrola laserembezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetikyzáštita - chrání prsty a nůž je dokonale vyváženýtvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnicedoživotní záruka na výrobní vady čepelelze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí Friodur® - tvrzení oceli mrazem Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení Laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nožeErgonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám Kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin) Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože) Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling případně speciální brousky AnySharp Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože  Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůžVždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž
Další produkty od výrobce Zwilling
Další produkty v kategorii Sady nožů