Logo Logo
Kuchařský nůž Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 23 cm
Kuchařský nůž Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 23 cm
Krátky popis Exkluzívní produkt Kuchařský nůž Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 23 cm od výrobce Zwilling u nás najdete zlevněný od 3640 Kč
Obvyklá cena
  • 3640
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 8595228521632
Hodnocení
Zdeněk Pohlreich: „Vybavte se jako profesionál Kvalitní kuchařský nůž je základem každého vaření”     Kuchařský nůž Zwilling Professional“S“, Pohlreich Selection, 23 cm Kuchařský nůž - Nepostradatelný univerzální pomocník pro širokou škálu úkolů Je ideální pro přípravu ryb, masa, drůbeže i pro přípravu vegetariánských receptů Usnadní vám krájení a řezání bezpočtu nejrůznějších surovin Jeho dlouhá čepel jej předurčuje ke zpracování větších surovin - pokrájení velkých kusů masa na drobné kousky, nebo pokrájení zeleniny Široká a robustní čepel s jemným ostřím umožňuje rovnoměrné rozložení síly a efektivní kontrolu řezu délka čepele 23 cmdélka rukojeti 12,4 cmhmotnost 0,29 kgtvrdost čepele 55-58 HRC ​Řada nožů Professional "S" Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional "S" Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečnáspeciální směs nerezové oceli vyráběná exkluzivně pro Zwilling JA HenckelsSigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)Friodur® - tvrzení mrazem pro dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovujeruční doostření a leštění, kontrola laserembezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetikyzáštita - chrání prsty a nůž je dokonale vyváženýtvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnicedoživotní záruka na výrobní vady čepelelze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí Friodur® - tvrzení oceli mrazem Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení Laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nožeErgonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám Kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin) Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože) Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling případně speciální brousky AnySharp Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože  Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž
Další produkty od výrobce Zwilling
Další produkty v kategorii Kuchařské nože