Logo Logo
Zwilling Pro Kuchařský, 20 cm
Zwilling Pro Kuchařský, 20 cm
Krátky popis Zlevněný produkt Zwilling Pro Kuchařský, 20 cm od výrobce Zwilling u nás najdete v akcii od 3530 Kč
Obvyklá cena
  • 3530
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 4009839257148
Hodnocení
Kuchařský nůž -  Usnadní vám krájení a řezání bezpočtu nejrůznějších surovin Jeho dlouhá čepel jej předurčuje ke zpracování větších surovin - pokrájení velkých kusů masa na drobné kousky, nebo pokrájení zeleniny Široká a robustní čepel s jemným ostřím umožňuje rovnoměrné rozložení síly a efektivní kontrolu řezu Řada Zwilling Pro od Zwilling JA Henckels představuje unikátní a vylepšený tvar záštity, pro lepší a bezpečnější uchopení, vyvážení a ostření Černá syntetická rukojeť se 3mi robustními nýty Dostupný ve dvou variantách, 20 cm a 26 cm Nože Zwilling Pro Kolekce nožů Zwilling Pro je vylepšenou variantou Zwilling Professional Je vhodná pro každého,  kdo to myslí s vařením opravdu vážně, a to bez ohledu na to, jde-li o profesionály či laiky Spojením sil solingenských nožířských mistrů, designéra Mattea Thuna a těch nejlepších šéfkuchařů, se zrodila řada Zwilling Pro Čepele nožů upraveny tak, aby co nejlépe odpovídaly požadavkům profesionálů na co nejpreciznější, nejpřesnější a přitom maximálně bezpečné používání Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a mají unikátní klínovité ostří pro snadné a bezpečné krájení Řada Pro také představuje vylepšený tvar záštity, která slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější Zúžený tvar také představuje větší kontrolu nad krájením a umožňuje plné ostření nožů Jistě oceníte dnes již tradiční design nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty   speciální směs nerezové oceli vyráběná exkluzivně pro Zwilling JA Henckels Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje) Friodur® - tvrzení mrazem pro dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovuje ruční doostření a leštění, kontrola laserem bezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky záštita - chrání prsty a nůž je dokonale vyvážený tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice doživotní záruka na výrobní vady čepele lze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí  vyrobeno v Německu   Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí Friodur® - tvrzení oceli mrazem Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení Laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání   Ergonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, je odolná nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám Kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin) Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55 °C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože) Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří Skvělou volbou jsou prkénka Epicurean z recyklovaného dřeva zpevněná pryskyřicí Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling Vhodnou alternativou jsou i brousky AnySharp Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože  Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž
Délka 20 cm
Další produkty od výrobce Zwilling
Další produkty v kategorii Kuchařské nože