Logo Logo
Zwilling Pro set nožů - 2 ks (kuchařský, špikovací)
Zwilling Pro set nožů - 2 ks (kuchařský, špikovací)
Krátky popis Ve slevě produkt Zwilling Pro set nožů - 2 ks (kuchařský, špikovací) od výrobce Zwilling u nás najdete výhodně od 5130 Kč
Obvyklá cena
  • 5130
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 4009839292958
Hodnocení
Balení obsahuje: kuchařský nůž 20 cmšpikovací nůž 10 cm Nože Zwilling Pro Kolekce nožů Zwilling Pro je vylepšenou variantou Zwilling Professional Je vhodná pro každého,  kdo to myslí s vařením opravdu vážně, a to bez ohledu na to, jde-li o profesionály či laiky Spojením sil solingenských nožířských mistrů, designéra Mattea Thuna a těch nejlepších šéfkuchařů, se zrodila řada Zwilling Pro Čepele nožů upraveny tak, aby co nejlépe odpovídaly požadavkům profesionálů na co nejpreciznější, nejpřesnější a přitom maximálně bezpečné používání Nože jsou perfektně vyvážené, dobře padnou do ruky a mají unikátní klínovité ostří pro snadné a bezpečné krájeníŘada Pro také představuje vylepšený tvar záštity, která slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější Zúžený tvar také představuje větší kontrolu nad krájením a umožňuje plné ostření nožů Jistě oceníte dnes již tradiční design nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty  speciální směs nerezové oceli vyráběná exkluzivně pro Zwilling JA HenckelsSigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)Friodur® - tvrzení mrazem pro dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovujeruční doostření a leštění, kontrola laserembezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetikyzáštita - chrání prsty a nůž je dokonale vyváženýtvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnicedoživotní záruka na výrobní vady čepelelze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí vyrobeno v Německu Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí Friodur® - tvrzení oceli mrazem Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele Sigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení Laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostří ve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používání Záštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nožeErgonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, je odolná nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám Kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin) Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55 °C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože) Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří Skvělou volbou jsou prkénka Epicurean z recyklovaného dřeva zpevněná pryskyřicí Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling Vhodnou alternativou jsou i brousky AnySharp Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože  Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž
Další produkty od výrobce Zwilling
Další produkty v kategorii Sady nožů