Logo Logo
Zwilling Professional “S“ blok s noži - 7 ks
Zwilling Professional “S“ blok s noži - 7 ks
Krátky popis Designový produkt Zwilling Professional “S“ blok s noži - 7 ks od výrobce Zwilling u nás najdete po slevě od 5490 Kč
Obvyklá cena
  • 5490
  • 10780 Kč
  • 49 %
Výrobce/Značka
Zwilling
EAN 4009839282119
Hodnocení
Exkluzivní set kuchyňských nožů od Zwilling JA Henckels obsahuje: blok na nože z odolného bambusového dřeva, špikovací, univerzální, kuchařský a chlebový nůž, ocílku na broušení nožů a univerzální kuchyňské nůžky blok na nože z bambusového dřeva (na uložení 4 ks nožů, ocílky a kuchyňských nůžek)špikovací nůž, 10 cmuniverzální nůž, 13 cm (vroubkované ostří)kuchařský nůž, 20 cmnůž na chléb, 20 cm (vroubkované ostří)ocílka na broušení nožů, 23 cmuniverzální kuchyňské nůžky Řada nožů Professional "S" Profesionální kuchaři (i šéfkuchaři) si oblíbili osvědčenou řadu nožů Professional "S" Jejich důvěru si získala bezchybnou kvalitou a dnes již tradičním designem nožů s plnou střenkou se 3mi robustními nýty Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli bez svárů či spojů Jsou dokonale vyvážené a práce s nimi je nejen snadná, ale i bezpečnáspeciální směs nerezové oceliSigmaforge® - nůž vykován z jednoho kusu oceli (žádné sváry ani spoje)Friodur® - dlouhotrvající ostrost, jež se snadno obnovujeruční doostření a leštění, kontrola laserembezespárá ergonomická rukojeť z odolné syntetiky se 3mi nýtyzáštita - chrání prsty a vyvažuje nůžtvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnicedoživotní záruka na výrobní vady čepelelze mýt v myčce nádobí, doporučeno ruční mytí  Technologie a výroba Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli, vyráběné exkluzivně pro společnost Zwilling, s optimálním poměrem chromu a uhlíku, zaručuje ty nejlepší vlastnosti, má tvrdost přibližně 57 HRC Rockwellovy stupnice V kombinaci s propracovanými výrobními technologiemi tak vznikají nože, které jsou robustní, extrémně odolné, flexibilní, odolné korozi s dlouhotrvající ostrostí Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli patentovanou technologií SIGMAFORGE®, která ještě více vylepšuje skvělé vlastnosti kvalitní oceli - nože jsou pevnější a ostří je odolnější otupení Speciální postup tvrzení nožů patentovanou technologii FRIODUR®, jež spočívá v tvrzení mrazem Temperování oceli harmonizuje její molekulární strukturu, odstraňuje vnitřní pnutí, vytváří výjimečnou pružnost a předchází zlomení čepele Kuželovitý profil čepele a laserem kontrolované ostříve tvaru písmene "V" zajišťuje excelentní a dlouhotrvající ostrost Bezchybná geometrie a dokonalé vyvážení nože pak zaručují přesné a bezpečné vedení řezu, které neunaví vaši ruku ani při delším používáníZáštita (zesílená ocelová část nože mezi čepelí a rukojetí) slouží nejen k efektivní ochraně prstů, poskytuje zároveň pevnou oporu prstům a vyvažuje celý nůž, aby používání nožů bylo pohodlnější a především bezpečnější Její robustní provedení stabilizuje přenos síly z čepele na rukojeť, čímž předchází ohnutí nožeErgonomicky tvarovaná rukojeť je vyrobena z kvalitního syntetického materiálu, který je odolný nárazu a poškrábání a zůstává stabilní i při vystavení teplotním změnám K plné střence je rukojeť pevně přichycena 3 robustními nýty, kvalitní bezespáré napojení rukojeti k čepeli zajišťuje pohodlné používání i perfektní hygienu (neulpívají zde zbytky potravin) Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55°C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože) Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože  Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž
Další produkty od výrobce Zwilling
Další produkty v kategorii Sady nožů